Количка
0 продукта
 
 

 

Условия за ползване

Общи условия:

В нашият електронен магазин се предлагат артикули за за купуване от крайни потребители и търговци на дребно.Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, с които да нарушават законите на РБ и общоприетите правила за комуникация.Търговските марки са притежание на техните собственици.

Елеана Гобелинс има право да променя цени,количества,начин на плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без да е необходимо предварително известяване за това.

Елеана Гобелинс има право да намаля цените на артикулите или да ги сваля от сайта ако това е необходимо.

Сайта не събира конфеденциална или защитена информация от вас. Всички материали,информация и други съобщения,излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за неповерителни .При своето регистриране в сайта, всеки потребител си създава свое уникално потребителско име и парола за достъп, като еднократно въвежда свои лични данни за коредпонденция, които служат единствено за кореспонденция с клиента при изпълннието на заявената от него стока.

Избора на уникално потребителско име и парола , и тяхното съхранение зависят изцяло от потребителя.Като всеки потребител носи отговорност за опазване на своите потребителско име и парола за достъп да функциите на сайта.

Личните данни - трите  имена, град, област, пощенски код, адрес за доставка и телефон за връзка,актуален електронен адрес и данни за фактура /ако потребителят иска да получи/,които потребителите доброволно и по свое желание изпращат до сайта при своята регистрация са под закрила на Закона за защита на личните данни.

Потребителите се съгласяват с факта, че фирма ЕТ"Даниел Димитров-68" има достъп до част или цялата информация,с която се идентифицира даден потребител,но няма право да я разпространява, разгласява,предоставя или преотстъпва на трети лица,освен в случаите,когато тя се изисква от оправооргани и в съответствие с Българското Законодателство.

Всеки регистриран потребител на сайта има право да поиска изтриване на въведените от него лични данни, като това води и до заличаване на използваните от него потребителско име и парола.За целта потребителят трябва да може да докаже ,че ианно той е регистрираното лице, като изпрати необходимата информация,която е въвел при регистрирането си.

Личните данни които ние получаваме при регистрацията и финализиране на поръчката,ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчката,доставяне на информация под формата на бюлеутин и връзка с потребителите в случай на възникнал проблем, свързан с поръчката.Ние гарантираме, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.