Количка
0 продукта
 
 

 

Поръчки и доставки

За да можете да поръчате гоблен от каталога ни първо трябва да се регистрирате.

Това става от главното меню на сайта от буна „ВХОД”.

 След това следвайте менажера по регистиране който ще ви доведе до успешната регистрация . Молим Ви да записвате пълният си адрес и имена за да се адресират правилно праткиге.

На имейл-адреса ви ще пристигне писмо с което ви уведомяве, че регистрацията ви е успешна ,а чрез линка в писмото ще можете да влезете профила си и при необходимост да го редактирате.

Имайки регистрация пазаруването става лесно. Изберете гоблен който сте си харесали. Отворете страничката му за разглеждане и натискайки зеленият бутон „ПОРЪЧАЙ” – вашата поръчка автоматично ще се добави в количката  в десния горен край на монитора ви. Пазарувайки имате възможност да виждате онлайн натрупаната сума и във всеки един момент . Можете да промените броя артикули, ако надхвърлят вашата сума за пазаруване.

В края на пазаруването ви ще видите крайната цена която ще заплатите.

За да е успешно пазаруването ви трябва да следвате докрай стъпките - ако сте довършили правилно поръчката си на имейл-адреса си ще получите уведомление за вашата поръчка.

 Как да поръчате гоблена с конци Розаче -в прозореца "Добавете коментар или Вашите изисквания към тази поръчка" - напишете че желаете да получите гоблена с конци розаче.

След нововъведенията в БПАД за момента не изпращаме пратки в страната с наложен платеж.

 Можете да направите поръчка  и на телефон  +359 884 605896

Доставка с куриерска фирма ЕКОНТ -според техните тарифи - обикновено е около 10.00лв

от 01.08.2019 г работим и с куриерска фирма СПИДИ според тарифите им

За рекламации , предложения и други въпроси можете да ни намерите на

shop@eleana-gobelins.com   на Скайп адреса  ни еleana-gobelins, страничката ни във Фейсбук  или на телефон +359 884 605896 както и директно запитване от страничката на сайта ни от бутона „Връзка с нас”.